top of page

Meet "Daydream Believer v. Eertswoude"

Vol trots geven wij kennis van de geboorte van onze “Daydream Believer” v. Eertswoude, een prachtige brindle reu met een geboortegewicht van 720 gram. Moeder en kind maken het goed. De pup is via een keizersnede geboren, drinkt goed en wordt door de warmtelamp op temperatuur gehouden. Pippy is weer helemaal wakker en snapt nu ook iets meer van dat kleine friemeltje dat bij haar ligt te drinken. 1 pup, we hadden er graag wat meer gezien al was het alleen al voor het pupje zelf. Maar goed, we hebben het 1 keer eerder gehad en die pup is uitgegroeid tot een super lieve gezinshond. Het is überhaupt een wonder dat deze pup er is omdat het nooit geboren had kunnen worden, Pippy had een Torsio Uteri, een gedraaide baarmoeder waardoor de uitgang afgesloten was , de pup dus niet richting geboortekanaal kon en de persweeën dus ook (in dit geval gelukkig) niet op gang konden komen. We zijn dus dankbaar voor een gezonde mooie pup en een gezonde lieve Pippy.

Recente Posts
Archief
Volg ons ook Facebook!
  • Facebook Basic Square
bottom of page