top of page

Huisbezoek voor Happy

Gisteren is fysiotherapeute Rianne Engel op huisbezoek geweest bij Happy en kwam met de volgende bevindingen:

Controle van Happy was zeer goed, Knie is rustig en wondje hebben ze even schoongemaakt. Bot begint mooi aan te groeien. Ze belast de poot ontzettend goed. Bij palpatie geen warmte en minimale zwelling. OZ: goede ROM, flexie zo goed als volledig idem extensie. Qceps iets verkort en hypertoon. Geen lage rugklachten bovenrug nog mild gevoelig maar niet meer zoals omschreven in vorige behandelingen. Happy is klaar voor de aqua training. We hebben vandaag alles behandeld. Mevrouw mag nieuwe oefeningen doen: Pootjes geven in stand, doet dit erg netjes maar kan maar 2 hh per poot volhouden. Ze mag ook tijdens het lopen hoofd wat omhoog vragen, korte intervallen. 1 wandeling per dag 5 min verlengen. Volgende keer aqua in praktijk!

Hier worden we blij van :)

Recente Posts
Archief
Volg ons ook Facebook!
  • Facebook Basic Square
bottom of page