top of page

Knie operatie Happy

Happy liep al een paar weken kreupel rechts achter. Dat ze kreupel lopen gebeurt wel vaker met 6 van die banjers. Ze kunnen best onstuimig zijn. Maar dit duurde te lang. Vrijdag naar de DA geweest en die vermoedde dat de kruisbanden gescheurd waren. Ik heb me het hele weekend ingelezen en informatie opgevraagd bij diverse klinieken. Donderdagochtend zijn er foto's genomen en het was overduidelijk, kniebanden kapot. Dit is zelf niet te zien op een röntgenfoto maar het orthopedisch onderzoek in combinatie met de foto's wees het duidelijk uit. Na goed overleg is een TTA operatie uitgevoerd. Tijdens de operatie bleek dat de beide meniscussen (binnen en buiten) nog helemaal in takt waren en dat er geen artrose rondom het gebied zat: de meest goede prognose. Nu revalideren, volgens de dierenarts wordt dat nog de zwaarste klus.

Recente Posts
Archief
Volg ons ook Facebook!
  • Facebook Basic Square
bottom of page