top of page

Van een pup die klem zit met haar teen en een bezoek aan de huisarts...

Gistermiddag klonk er ineens een akelig gegil uit de nursery: pup Ivy van 4,5 maand oud was tegen het hekje van de puppyren opgesprongen en zat klem met een van haar teentjes. Gelukkig was ik een vertrek verder en had ik haar gauw te pakken. Met een hand haar pootje losmaken en met de andere onze nieuwsgierige Buddy uit de buurt houden, want dit was toch wel iets heel spannends. Ivy was behoorlijk in de stress en beet in blinde paniek tijdens mijn "verlossing" flink in mijn hand. Zou ik ook gedaan hebben denk ik, je schrikt je toch wezenloos als je zoiets overkomt. 2 Gaten in mijn hand en flink bloed. Mijn dochter riep meteen: "wanneer heb jij voor het laatst een tetanusprik gehad?". Dat bleek al weer 10 jaar geleden. Meteen de huisarts gebeld en de situatie uitgelegd. De assistente begreep de commotie niet helemaal, gebeten door een pupje!?! Dan zal het wel meevallen. Pas toen ik haar uitlegde dat het geen Chihuahua pup is en nu al het gewicht heeft van een gemiddelde volwassen Labrador gaf ze aan dat ik dan toch maar even langs moest komen. En zo geschiedde: wond schoongemaakt, tetanusprik erin (want ja, die was toch echt uitgewerkt). Resultaat: verplicht niks doen, duim/muis 2x zo dik als normaal en mijn hand is helemaal stijf. Geholpen worden door mijn lieverds is fijn maar werkt niet echt voor iemand die alles graag alleen doet. Nu maar hopen dat het snel beter wordt. Overigens, de pup mankeert niks ;)

Recente Posts
Archief
Volg ons ook Facebook!
  • Facebook Basic Square
bottom of page