top of page

David Hancock, dog historian

Toen ik eind jaren '80, begin jaren '90 Beagles fokte ontdekte ik de artikelen van David Hancock, schrijver van vele boeken en honderden artikelen over honden. Even "googelen"was er toen nog niet bij en het was moeilijk aan zijn werken te komen. Hoe anders is het nu. Internet levert ons alle prachtige stukken die hij geschreven en/of gepubliceerd heeft. Mijn aandacht is, zoals jullie weten, verlegd naar de Mastiff. Ook hier heeft David vele pennenstreken aan gewijd. Zoekende naar meer informatie over outcross en dan met name de combinatie Mastiff x Greyhound (waar onze Buddy F2 van is) kwam ik bij onderstaand artikel. Wat een mooie verrassing om te zien dat Freddy, de vader van Buddy, hier met foto in opgenomen is. (Klik op de foto voor de link naar het artikel)

Recente Posts
Archief
Volg ons ook Facebook!
  • Facebook Basic Square
bottom of page